Redactie - 20 januari 2014

T-Mobile introduceert nieuw zakelijk abonnement: Helder

T-Mobile introduceert een geheel nieuw zakelijk abonnement: Helder. In twee eenvoudige stappen maakt de klant voor elke medewerker het ideale persoonlijke profiel waarbij diverse combinaties van minuten, MB’s en Voordeelbundels mogelijk zijn.

Helder van T-Mobile biedt bovendien gratis toegang tot het 4G-netwerk, met stabieler en sneller internet. Na verbruik van de internetbundel kunnen medewerkers gebruik blijven maken van internet met lagere snelheid. Daarmee heeft de klant geen onverwachte kosten en kunnen werknemers bijvoorbeeld blijven whatsappen.

Brian Stout (foto), B2B Directeur van T-Mobile: “Wij geven ondernemers de touwtjes in handen en maken een einde aan de ‘one-size-fits-all‘ abonnementen die nu de zakelijke markt voor mobiele telecom domineren. Uit eigen onderzoek en persoonlijke gesprekken met ondernemers blijkt dat eigenlijk niemand daar op zit te wachten. Met Helder van T-Mobile kan de klant per medewerker diverse combinaties van minuten, MB’s en Voordeelbundels kiezen. Bovendien ontvangt hij elke maand één overzichtelijke factuur met alle profielen onder één klantnummer. Hiermee sluiten we veel beter aan bij de wensen van ondernemers.”

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!