Redactie - 21 januari 2014

DMNE sluit samenwerking met Dutchitchannel.nl


Om de zichtbaarheid van Dutch Mobile Networking Event (DMNE) verder te vergroten en haar activiteiten nog breder onder de aandacht te brengen heeft DMNE besloten een mediapartnerschap aan te gaan met de it-platformen Executive-People (it-management) en Dutch IT-Channel (resellers/distributeurs en system integrators). DMNE, dat opgericht is door Caroline Spek (foto links) en Danny Frietman (foto rechts), zal samen met Executive-People en Dutch IT-Channel nieuws, achtergronden en interviews schrijven rond telecom en mobility. De drie partners zullen tussen 23 en 26 februari 2014 verslag doen van het Mobile World Congress (MWC) en de vijfde editie van het Dutch Mobile Networking Event (DMNE) in Barcelona.

Betahaus

Het Dutch Mobile Networking Platform organiseert jaarlijks de netwerkbijeenkomst Dutch Mobile Networking Event (DMNE) in Barcelona voor mensen uit de Nederlandse telecomindustrie die het Mobile World Congress bezoeken. Het DMNE wordt op maandag 24 februari 2014 gehouden in het innovatieve tech meeting point Betahaus. De redacties van Dutchitchannel.nl en executive-people.nl zijn als exclusief mediapartner van DMNE aanwezig en doen verslag van dit evenement. “Het DMNE is in 2010 voor het eerst georganiseerd en wordt door een groeiend aantal beslissers uit de Nederlandse telecomindustrie bezocht”, aldus Danny Frietman, medeoprichter van de Enterprise App Store en strategisch adviseur op gebied van Enterprise Mobility.

Open bar

Het DMNE event is een echt netwerkevent voor de Nederlandse mobiele IT sector, vervolgt Frietman. “Er komen beslissers en mede beslissers, leveranciers, resellers, systeem integratoren, ISV’s en telco’s. Tijdens de netwerkborrel, waar we zo’n 300 mensen verwachten, zijn er presentaties van sponsoren op LCD schermen. Verder zijn elevator pitches. De avond wordt opgeluisterd met een DJ, open bar en warme & koude hapjes. Het wordt echt een gezellige netwerkavond.”

Het DMNE event start maandag 24 februari om ?19:30 uur in Betahaus. Rond 20.00 uur wordt er een welkomstdrankje van EDR Vastgoed Advies aangeboden. Frietman: “Het event wordt officieel geopend door vertegenwoordigers van de Nederlandse Ambassade in Spanje en de Netherlands Business Support Offices (NBSO) die de Nederlandse handel en investeringen in Spanje bevordert. Het DMNE event mag het oranje Tulip logo dragen, omdat het event in Barcelona door de Nederlandse overheid erkent is.”

Salesforce.com AppExchange rondetafel

Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door sponsor Salesforce.com, aldus Frietman. “Dat is uniek, want het is de eerste keer dat Salesforce.com sponsor van MWC en het DMNE event is. DMNE organiseert tijdens MWC een rondetafel over de AppExchange oplossing van Salesforce.com. Je ziet dat apps, social en mobile een belangrijke combinatie zijn in de telecom business. Zo opent Facebook ceo Mark Zuckenberg het Mobile World Congress met een keynote.”

Meer informatie: http://www.dutchmobilenetworking.com/

Inschrijven voor het DMNE event kan hier.

Door: Witold Kepinski
 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!