Ingram Micro biedt McAfee Managed Service Provider (MSP) licenties
22-01-2014

Ingram Micro biedt McAfee Managed Service Provider (MSP) licenties

Met ingang van 20 januari breidt Ingram Micro Nederland het McAfee aanbod uit met Managed Service Provider (MSP) licenties.

McAfee heeft dit jaar een nieuw licentieprogramma geïntroduceerd in de vorm van MSP licenties. Het MSP licentieprogramma is beschikbaar voor resellers die McAfee software als een dienst aan willen bieden. De software blijft hetzelfde, echter het gebruik van de licenties en de manier van afrekenen gebeurt op basis van maandelijkse rapportages. Deze rapportages worden bij Ingram Micro verwerkt voor McAfee. Voor resellers is het MSP licentieprogramma zeer interessant omdat Renewals tot het verleden behoren en contracten per maand geactiveerd maar ook beëindigd kunnen worden. Hiermee maakt McAfee een belangrijke stap richting flexibiliteit die tegenwoordig vanuit de markt verwacht wordt.

Bouwstenen

Uitbreiding van het MSP licentieaanbod voor resellers is onderdeel van de Europese strategie van Ingram Micro. “Wij leveren bouwstenen aan resellers die hierop hun eigen Cloud en Services aanbod vorm geven,” vertelt Joost Fhij (foto), Cloud Business Manager van Ingram Micro. “Binnen Ingram Micro segmenteren wij ons Cloud aanbod in drie aandachtsgebieden; SaaS oplossingen, Infrastructurele Cloud oplossingen en MSP Licenties. Dit laatste segment is voornamelijk bedoeld om resellers en Service Providers te bedienen met de juiste licenties waarop ze hun oplossingen kunnen bouwen. Met de uitbreiding van dit aanbod met McAfee MSP licenties nemen we een belangrijke stap om hier zo compleet mogelijk in te zijn.”

Door: Witold Kepinski

 

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security