Redactie - 24 januari 2014

VeliQ organiseert ‘Move the Big M’ op de SS Rotterdam

 

VeliQ organiseert op woensdag 29 januari ‘Move the Big M’ op de SS Rotterdam. Tijdens dit internationale mobility evenement, presenteert Forrester Research een nieuw marktonderzoek onder 500 middelgrote Europese bedrijven.

Verder debatteren de mobility experts van Mocana Corporation, Samsung Electronics en Webroot over hoe organisaties de veiligheid van mobiel werken kunnen verhogen. Aan dat debat neemt ook Craig McComb deel, voormalig CIO van het USAF Department of Defense Center en businessanalist bij de Universiteit van Dayton. Tevens presenteren een aantal partners van VeliQ, waaronder KPN en SAP, hun businesservaringen met de MobiDM mPaaS-oplossing.

Recordjaar

"Het is onze missie om het beheer van alle mobiele apparatuur binnen organisaties zo eenvoudig en veilig mogelijk te maken", zegt Alex Bausch, CEO en oprichter van VeliQ. "Daarvoor hebben wij een complete mPaaS-oplossing (mobility Platform-as-a-Service) ontwikkeld, dat steeds meer partners in de wereld gebruiken voor hun mobility-oplossing richting klanten. Met ruim 250% omzetgroei was 2013 een recordjaar, dankzij een snelgroeiend aantal nieuwe partners, waaronder grote bedrijven als KPN en Vimpelcom. De vooruitzichten voor 2014 blijven uitstekend, door de introductie van MobiDM 5 en onze grootste wereldwijde partnerovereenkomst die tijdens Move the Big M wordt bekendgemaakt."

Het volledige programma van Move the Big M, met introducties van alle sprekers, is te vinden op:

http://www.veliq.com/en/move-the-big-m/move-the-big-m-eventpage/

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!