SLTN en DataExpert werken samen rond Forensic Analytics en Unstructured Data
23-01-2014

SLTN en DataExpert werken samen rond Forensic Analytics en Unstructured Data

 

ICT-dienstverlener SLTN en CyberSafe specialist DataExpert gaan strategische samenwerking aan op het gebied van Forensic Analytics en Unstructured Data.

“SLTN heeft een applicatie ontwikkeld genaamd SELFIA, waarmee het mogelijk wordt om snel en eenduidig enorme hoeveelheden ongestructureerde data te kunnen gebruiken als zijnde gestructureerde data. Dit betreft ook de sociale media en analoge documenten die na een OCR-proces toegevoegd worden aan de applicatie”, aldus Eugene Tuijnman (foto links), CEO van SLTN. “Er is erg veel vraag naar dit soort toepassingen, met name in de forensische markt en juist daar speelt DataExpert een thuiswedstrijd en zien we gezamenlijk uitstekende kansen om klanten te kunnen helpen.”

“De hoeveelheid data, maar zeker ook de complexiteit daarvan, neemt fors toe. Onze klanten hebben zeer dringende behoefte aan oplossingen waarmee zij op eenvoudige wijze ongestructureerde data kunnen toevoegen aan hun forensisch onderzoek, (data) analyse en visualisatie. SELFIA van SLTN past naadloos in de totaaloplossingen die DataExpert levert aan haar klanten. De eerste testresultaten bij verschillende opsporingsdiensten geven zicht op een onmisbare aanvulling”, zegt Sebastiaan d’Anjou (foto rechts), CEO van DataExpert. “Deze positiviteit bij onze eindgebruikers geeft aanleiding om op dit vlak strategisch samen te werken met SLTN en de krachten, kennis en kunde te bundelen.”

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security