Redactie - 29 januari 2014

Sophos benoemt SWITCHPOINT tot eerste Platinum Partner in Benelux

 

Sophos heeft Be belgische IT-dienstverlener SWITCHPOINT benoemd tot eerste Platinum Solution Partner. Het is de eerste Sophos-partner in de Benelux die deze status heeft bereikt. “SWITCHPOINT is al vanaf het begin een zeer gewaardeerde partner van Sophos. Het bedrijf excelleert in service, kennis en ervaring”, zegt Territory Account Manager BeLux Peter Magez van Sophos.

SWITCHPOINT is een onafhankelijke specialist in IT-beveiliging, next generation netwerken, opslag- en virtualisatieoplossingen en IT-services. SWITCHPOINT was al Gold Solution Partner in het partnerprogramma dat Sophos in 2012 opnieuw heeft ingericht en waar wereldwijd ruim 12.000 partners deel van uitmaken. SWITCHPOINT NV/SA is nu de eerste partner in de Benelux die is benoemd tot Platinum Solution Partner. Peter Magez: “SWITCHPOINT is voor Sophos een belangrijke partner in de Benelux. Met de expertise, service en de persoonlijke aanpak weet het bedrijf zijn klanten een flexibele, geïntegreerde en stabiele IT-omgeving op maat te bieden. We werken nauw samen met elkaar en de bijzondere partnerstatus is een terechte waardering voor de toewijding en vakkennis van SWITCHPOINT NV/SA in Sophos-technologie.” Wereldwijd heeft Sophos slechts aan iets meer dan 20 partners de Platinum-status toegekend.

Sophos-expertise

SWITCHPOINT is trots op de toetreding tot het uiterst selecte gezelschap Sophos Platinum Partners. Oprichter en Managing Director Michel Nys: “Ik heb aan de wieg gestaan van de lancering van Sophos in de Benelux in 1998. Met SWITCHPOINT staan we nog steeds volledig achter de Sophos-technologie en –producten. Sophos begrijpt bovendien al 30 jaar als geen ander dat het zich moet richten op het professionele kanaal en niet rechtstreeks op consumenten. Dat betaalt zich uit in kwaliteit van dat kanaal. We hebben een uitstekende professionele en persoonlijke band met elkaar en voor ons is het ook zeer waardevol dat we rechtstreeks contact hebben met de constructeurs. Dat we nu de eerste Platinum Partner in de Benelux zijn, betekent ten eerste de erkenning voor onze kennis, inzet en ons succes, anderzijds biedt de samenwerking nu nog meer mogelijkheden. We kunnen nog beter profiteren van de ondersteuning van Sophos en bieden onze klanten het volledige productportfolio. In 2014 lanceert SWITCHPOINT haar eigen cloud-based security-oplossing, volledig gebouwd op Sophos-producten.”
 
Door: Witold Kepinski


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!