Redactie - 29 januari 2014

Workstreampeople en Advantive bieden samen Microsoft Lync oplossingen

 

Workstreampeople, ontwikkelaar en leverancier van Anywhere 365, Unified Contact Center voor Microsoft Lync 2010 Server/ Microsoft Lync 2013, en Advantive, Microsoft partner in Nederland én België, slaan de handen ineen. Met als doel een optimale adoptie en implementatie van Microsoft Lync als communicatieplatform.

Microsoft Lync

Microsoft Lync is de gemeenschappelijke deler in de samenwerking. Door het aangaan van een partnership kunnen de twee marktleiders elkaar versterken en (applicaties voor) Microsoft Lync nog verder door ontwikkelen en in de markt zetten. Beide partijen streven ernaar de beste ervaring te creëren voor organisaties die Lync willen inzetten als platform voor zowel interne als externe communicatie.

Anywhere 365

Met behulp van dit platform, dat is gebaseerd op Microsoft Lync, kan iedereen binnen een organisatie fungeren als zijn of haar eigen ‘contact center’. Binnenkomende telefoontjes en/ of instant berichten worden met Anywhere365 naar de juiste persoon doorgeschakeld en, als die niet beschikbaar is, naar zijn of haar vervanger. Dat alles automatisch en zonder vertraging. Routering vindt plaats op basis van kennisniveau en beschikbaarheid van werknemers (skills-based routing).

Gijs Geurts, Managing Director bij Workstreampeople: “Anywhere365 is een realtime dialoog management platform voor voice, chat, email en andere content types en maakt functionele bereikbaarheid mogelijk. Dankzij de ontwerpfilosofie is de veelzijdigheid van het Anywhere365 for Lync platform ongekend. De implementatie van Anywhere365 voor Lync wordt alleen begrensd door de verbeeldingskracht van onze klanten.”Jeroen Wijnen (foto), Directeur Services bij Advantive voegt toe: "Advantive levert oplossingen die concreet financiële en/ of waarde in gebruikersgemak toevoegen. De oplossing, Anywhere 365, van Workstreampeople behoort daar zeker toe."

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!