Redactie - 30 januari 2014

HP breidt Just Right IT Partner Portfolio uit voor MKB-resellers

 

HP kondigt nieuwe technologie, channel tools en marketingmiddelen aan, die ontworpen zijn om het midden- en kleinbedrijf te ondersteunen bij elke fase van groei. De annonceringen maken het Just Right IT portfolio compleet, aldus HP.

De leverancier meldt: "Trends in mobiliteit en ‘Bring-Your-Own-Device’ (BYOD) maken het voor een toenemende groep mobiele ondernemers mogelijk om vanaf elke locatie en op ieder moment toegang tot informatie te hebben, dit leidt tot een snelle groei van ongestructureerde data. Hierdoor moet het MKB hun bestaande IT-infrastructuur voorbereiden om mobiele apparaten op het netwerk te kunnen ondersteunen en te beheren, terwijl de IT ook 24/7 draaiende gehouden moet worden. Veelal waren de technologische mogelijkheden voor het enterprise segment groter dan voor het MKB. Het HP Just Right IT-portfolio richt zich op de uitdagingen van het MKB."

ServeIT

Het HP Just Right IT-portfolio stelt leveranciers in staat om op het juist moment het MKB de juiste IT-oplossingen te leveren, aldus HP. "Het nieuwe programma beschikt over HP ServeIT en HP ServiceIT, zo kunnen leveranciers snel oplossingen bieden en beoordelen op basis van de klantgrootte en de mate van IT-ontwikkeling van de klant. Dit vermindert de tijd die nodig is om problemen op te lossen en om inkomsten te genereren."

Door: Witold Kepinski
 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!