Redactie - 31 januari 2014

Chain Connection doet in 2014 marketing campagnes voor Trend Micro

 

Trend Micro, specialist in beveiligingssoftware, kiest er opnieuw voor om Chain Connection haar marketing campagnes te laten ontwikkelen.

"Innovatie zit in Trend Micro's DNA en we vinden het dan ook belangrijk om dit terug te zien bij onze partners", vertelt Barry van Vliet (foto), marketing manager bij Trend Micro Nederland. "Chain Connection is, net als wij, niet bang om out of the box te denken. Ze hebben kennis van de markt en veel ervaring met B2B-marketing. Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat wij het afgelopen anderhalf jaar diverse succesvolle marketingcampagnes hebben kunnen uitrollen en het was dan ook een logische keus om de samenwerking in 2014 voort te zetten."

Marketing Campagnes
Chain Connection heeft het afgelopen anderhalf jaar drie opvallende marketing campagnes ontwikkeld voor Trend Micro Nederland: Beat the Dealer, Navy Sales en Let’s talk about IT. Deze campagnes hebben bijgedragen aan de concurrentiepositie van Trend Micro in Nederland door het versterken van de relatie met resellers.

‘Wij worden iedere keer erg enthousiast van de concepten die wij voor Trend Micro mogen ontwikkelen,” aldus Hennie Jansen, creatief directeur van Chain Connection. “Wij krijgen veel ruimte om echt gave campagnes te ontwikkelen, die bijdragen aan het versterken van het merk Trend Micro. Dit is wat wij het allerliefste doen. Daarom zijn wij enthousiast over de voortzetting van onze samenwerking in 2014.

Let’s talk about IT
In 2014 zal Let’s talk about IT groots worden aangepakt en zullen ook eindgebruikers betrokken worden bij Trend Micro. Let’s talk about IT is een initiatief voor IT-managers en organiseert workshops met speciaal geselecteerde partners met als doel kennis uit te wisselen over cybercrime, mobile security en beveiliging van het datacenter en de cloud.

Door: Witold Kepinski

 

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!