Redactie - 01 februari 2014

Dell Software en Dupaco organiseren partner event in Maarssen

 

Op 20 februari aanstaande zal Dupaco samen met Dell Software in De Glazen Ruimte in Maarssen een Partner Event organiseren voor alle Dell Partners en toekomstige partners.

Dell Software heeft, of het nu om Windows infrastructuur, de cloud en mobile computing, of netwerken, databases en business intelligence gaat, oplossingen die de risico's en complexiteit verminderen.

Cloud management

Dell Software maakt het volgens Dupaco eenvoudig om applicaties, systemen, apparaten en data te beheren, te beveiligen en te migreren. In combinatie met Dell Hardware en Services kan Dell Software geïntegreerde en schaalbare oplossingen bieden die bestaan uit Data center & cloud management, Information management, Mobile workforce management en SecurityData protection.

PartnerDirect

In een algemene sessie zullen de voordelen van het Dell PartnerDirect programma worden toegelicht en wat dit inhoudt voor u als partner. Daarnaast zal het Executive Team van Dell de FY15 Channel Strategy presenteren en de investering die zij gaan maken in haar Channel-partners. Uiteraard zal ook toelichting worden gegeven wat de voordelen zijn als (toekomstig) Dell-partner.

Klik om in te schrijven op deze link.

Door: Witold Kepinski


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!