Redactie - 05 februari 2014

Tintri Global Center bedieningsplatform voor VMstore-systemen is beschikbaar

 

Tintri, leverancier van storage-oplossingen voor virtualisatie- en cloud-omgevingen, maakt bekend dat Tintri Global Center nu verkrijgbaar is in de regio EMEA. Dit nieuwe product werd geintroduceerd tijdens VMworld 2013 en is nu verkrijgbaar via het distributeursnetwerk van Zycko in de Benelux.

VMstore

Tintri Global Center is een centraal bedieningsplatform waarmee ICT-beheerders verschillende VMstore-systemen als één systeem kunnen laten functioneren. Ook kunnen zij hiermee hun datastores en virtuele machines efficiënt beheren en bewaken. Het nieuwe platform biedt hen daarnaast de mogelijkheid om de functionaliteit van Tintri Zero Management Storage uit te breiden.

“Dit is een logische stap in ons streven om het opslagbeheer voor software-defined infrastructuren te vereenvoudigen”, aldus Kieran Harty, de CTO van Tintri. “Onze Zero Management Storage-oplossing maakt een einde aan de complexiteit en kosten die virtualisatieprojecten traditioneel in de weg staan. Deze visie tillen we nu naar een hoger plan door ICT-organisaties de mogelijkheid te bieden om op intuïtieve wijze meerdere VMstore-systemen te bedienen en op te schalen, vanaf een centraal platform.”

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!