Redactie - 04 februari 2014

HPS Industrial introduceert nieuw racksysteem

 

HPS Industrial, specialist in industriële PC’s, voegt het 19” TS IT-rack van Rittal toe aan het assortiment. Dit racksysteem is geschikt voor netwerkbehuizing en serverracks in diverse industriële omgevingen. Het systeem heeft een hoge belastbaarheid van 1500 kilogram, is eenvoudig in elkaar te zetten en heeft een hoge luchtdoorlaatwaarde van 85 procent.

Flex-Block

Het racksysteem heeft een Flex-Block die uit een kunststofsokkel met een metalen plaat bestaat om snel en zonder gereedschap te kunnen monteren. De bijgeleverde wandcontactdoosstrook is geschikt voor montage op een kastframe van 19”-niveau. Daarnaast bevat het systeem een glijrails die in diepte verstelbaar is. Hiermee kunnen ook zware inbouwcomponenten worden ondersteund.

Pieter van Woerden (foto), general manager bij HPS Industrial: “Erg voordelig aan het nieuwe racksysteem is dat alle kabels netjes weggewerkt kunnen worden en de kast eenvoudig te verplaatsen is, ook met de netwerkbehuizing en serverracks erin. Deze toevoeging aan ons assortiment stelt ons in staat organisaties een totaaloplossing te bieden voor industriële toepassingen.”

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!