Ricoh biedt klanten uit gezondheidszorg Zebra LaserBand printen
07-02-2014
Deel dit artikel:

Ricoh biedt klanten uit gezondheidszorg Zebra LaserBand printen


Ricoh breidt haar dienstenportfolio voor de gezondheidszorg uit middels een samenwerking met Zebra Technologies Europe, leverancier van Barcode- en RFID- oplossingen.

Als onderdeel van de samenwerking biedt Ricoh haar klanten vanaf nu de Zebra LaserBand. De LaserBand-oplossing biedt zorgverleners de mogelijkheid om met Ricoh-apparatuur gekleurde en persoonlijke patiëntpolsbandjes af te drukken. Zodoende kunnen polbandjes, stikkers, etiketten en regulier nu op één apparaat worden afgedrukt. De toepassing wordt gepresenteerd tijdens de vakbeurs Zorg & ICT eind maart in de Jaarbeurs in Utrecht.

Healthcare Multifunctional Series 

De LaserBand is compatibel met de Healthcare Multifunctional Series van Ricoh (de SP 5200DN, SP 5200S en SP C430DN). De apparaten zijn zo gemaakt dat het vastlopen van papier bij het afdrukken van etiketten en polsbandjes wordt voorkomen. Per apparaat kunnen ook meerdere invoerunits voor papier worden geïnstalleerd. Regulier papier, receptenpapier, etiketten en polsbandjes kunnen zo bij elkaar worden opgeslagen.

Pieter Rahusen (foto), Market Development Manager Healthcare bij Ricoh Nederland: “De meerderheid van bedrijven in de gezondheidszorg (62 procent) is van plan alle resterende papieren documenten binnen de komende drie jaar te digitaliseren om informatie sneller te kunnen opslaan, toegankelijk te maken en te beheren. De digitalisering van patiëntdossiers ten behoeve van meer efficiëntie en aanmerkelijk lagere kosten voor instellingen in de gezondheidszorg vormt dan ook de basis van het Ricoh-aanbod. We zijn er trots op onze ondersteuning uit te breiden met de Laserband. Zorgverleners zijn hiermee minder tijd kwijt aan administratieve taken en houden meer tijd over voor daadwerkelijke patiëntenzorg.”
 
Door: Witold Kepinski
 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Zorg