Redactie - 10 februari 2014

Cqure brengt opdrachtgever en IT security specialisten bij elkaar


IT-veteraan en serie-ondernemer Remco Bakker (foto links) en zijn commercieel manager Dennis Nuijens (foto rechts) helpen steeds meer IT security experts aan een baan die het beste bij ze past. Het gaat om banen in diverse branches en zakelijke dienstverlening. Bakker: “Cqure bemiddelt op basis van detachering en verzorgt werving & selectie trajecten. Wij focussen hierbij volledig op de kwaliteit. Mijn kennis en ervaring went ik aan om de professional inhoudelijk te doorgronden. Datzelfde doe ik bij onze klanten. Dennis verzorgt alles eromheen. Ik concentreer me alleen op de inhoud. Dat is fantastisch om te doen in een snel groeiende branche.”

SIEM 

Cqure biedt organisaties tijdelijke en permanente informatiebeveiligers die kennis hebben van onder andere Firewalling, IDS, DLP, Identity & Access
Management, IT Risk, Cryptografie, IDS, IPS, IT auditing, SIEM, Ethical Hacking, ISMS, Compliance, PKI, Beleid, Digitale criminaliteit, Vulnerability assessments, Consultancy, Security management en Security architecturen. “We weten elke keer weer de juiste professional aan de specifieke opdracht te koppelen”, aldus Bakker. “Dat komt omdat we de informatiebeveiligers goed kennen, zowel inhoudelijk, persoonlijk als zakelijk. Daarnaast snappen we de security problematiek van de klant, waarbij we snel weten welke informatiebeveiligers daarbij passen. Eerst luisteren we altijd goed naar de klant en bieden daarna de beste oplossing.”

Dennis Nuijens vervolgt: “We zijn voor de informatiebeveiliger door onze vakkennis een prettige arbeidsbemiddelaar en bieden opdrachtgevers maatwerk. Wij gaan écht resultaatgericht te werk. We zijn dan ook geen ‘snelle jongens.’ Iedere informatiebeveiliger heeft eerst een onafhankelijk intakegesprek bij Cqure op kantoor, alvorens Cqure überhaupt een bemiddelingstraject start. Een bijdrage leveren aan het succes van opdrachtgevers en specialisten is ons streven, en we doen dit door het maken van de juiste match tussen beide. We voeren regelmatig branchegesprekken en zijn dus continue op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen. Wij snappen informatiebeveiliging en juist dat maakt ons tot een volleerd en kundig bemiddelingspartner. De IT security professional kan zich eenvoudig en snel bij ons inschrijven. Dan maken wij eerst een afspraak om kennis te maken.”

Kennisplatform

Naast de bemiddelingsactiviteiten heeft Cqure een speciaal kennisplatform ontwikkeld waarin topspecialisten hun onafhankelijke meningen en ideeën profileren. Hierbij krijgen zeven deelthema’s aandacht: Kwetsbaarheden in infrastructuur, Systemen en applicaties; Identity & Access Management; Security architecturen; Auditing & Compliancy; Privacy; Security management en Incidenten. Nuijens: “Per thema snijden onze auteurs, die allen zelf in hun deelgebied hun sporen hebben verdiend, een onderwerp of actualiteit aan. Hierbij zullen ze als ervaringsdeskundige hun ervaring, mening, visie en noviteiten delen met geïnteresseerde lezers.”

Door: Witold Kepinski 
 
 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!