Redactie - 12 februari 2014

Kaspersky Lab richt International Advisory Board op

 

Kaspersky Lab heeft een International Advisory Board opgericht, met cybersecurity experts die het bedrijf strategisch advies over de IT security-markt kunnen leveren.

De adviesraad brengt zeven internationaal erkende experts bij elkaar, afkomstig uit de industrie, publieke sector en academische wereld. De experts zullen Kaspersky Lab ondersteunen met praktische begeleiding, inzichten en validatie bij de strategische plannen en de prioritaire business development van het bedrijf. De onlangs samengestelde adviesraad zal zijn eerste vergadering houden op 11 februari 2014, gelijk met de jaarlijkse Security Analyst Summit van het bedrijf.

Howard A. Schmidt, voormalig cyber-adviseur van zowel president Bush als president Obama, zal dienen als de voorzitter van de International Advisory Board en zal worden vergezeld door: Bruce Schneier, Jae-Woo Lee, Latha Reddy, barones Pauline Neville-Jones, Norbert Pohlmann en Whitfield Diffie. De gezamenlijke jarenlange ervaring van de bestuursleden zal in situaties waarin de IT-beveiligingsindustrie samengaat met de overheid, beleidsmakers op gebied van internationale en nationale cyberstrategie en de academische wereld, ongeëvenaarde expertise en begeleiding aan Kaspersky Lab bieden.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!