Redactie - 12 februari 2014

i³ groep wint IBM Choice Award 2014 voor Top Business Partner Europe

 

ICT-infrastructuur specialist i³ groep tijdens de IBM Partnerworld Leadership Conference in Las Vegas de IBM Choice Award 2014 in de categorie “Top Business Partner Europe” heeft gewonnen.

De IBM Choice awards worden toegekend aan een selecte groep IBM Business Partners die een uitmuntende prestatie hebben neergezet in het adviseren, leveren en implementeren van IBM oplossingen. i³ groep toont hiermee volgens IBM een hoogstaande kwaliteit in haar dienstverlening richting klanten en groei in business. De Choice Awards worden uitgereikt in verschillende regio’s in verschillende categorieën.

IBM Smart Cloud Orchestrator

Aanleiding voor het toekennen van de award aan i³ groep was de innovatieve totaaloplossing voor het een onderdeel van het Nederlandse Ministerie van Veiligheid en Justitie onder andere gebaseerd IBM hardware en IBM Smart Cloud Orchestrator software. Deze oplossing is de eerste “Rijkscloud” invulling, onderdeel van het gecentraliseerde ICT-beleid van de Nederlandse overheid. Rob Vissers (foto), Managing Director i³ groep: ““Wij zijn bijzonder trots dat IBM deze Choice Award aan ons heeft toegekend. Het laat zien dat wij onze ambitie, om een top speler te zijn op het vlak van Cloud Management, in de praktijk waar maken. De geleverde oplossing heeft alle facetten van Cloud Management in zich: een geïntegreerd systeem waarin virtualisatie, orchestration, automation en self-service portals allemaal bijeenkomen met de nieuwste IBM oplossingen. De technologische innovaties in de IBM producten maken het voor onze klanten elke dag eenvoudiger hun infrastructuur kosten efficiënt in te zetten en te beheren.”

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!