ITB2 Datacenters biedt virtuele dataopslag services op basis van VMware vSphere ESXi platform
14-02-2014

ITB2 Datacenters biedt virtuele dataopslag services op basis van VMware vSphere ESXi platform

 

ITB2 Datacenters, aanbieder van colocatie diensten in Nederland, heeft in zin datacenter de implementatie afgerond van een VMware-gebaseerd shared storage platform. De storage oplossing biedt enterprises, MKB en overheidsorganisaties virtuele dataopslag services.

Het shared storage platform dat ITB2 in zijn datacenter in Apeldoorn heeft geïmplementeerd, is gebouwd op basis van VMware vSphere ESXi - een enterprise level storage oplossing. ITB2 nam het energie-efficiënte datacenter in Apeldoorn afgelopen jaar in gebruik. Het virtuele storage platform is ingericht door de eigen engineers van ITB2 Datacenters.

Het nieuwe storage platform van ITB2 biedt zowel enterprises als MKB bedrijven en overheden de mogelijkheid om dataopslag als functionaliteit in hun IT infrastructuren te integreren. “Onze colocatie klanten hoeven op die manier geen hoge investeringen te doen in de aanschaf van dure storage technologie,” zegt Niels Hensen (foto), directeur en eigenaar van ITB2 Datacenters. “Die CAPEX-uitgaven hebben wij gedaan en daar kunnen zowel corporate klanten als MKB-bedrijven van profiteren.”

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage