Redactie - 14 februari 2014

Ministerie van Economisch?e Zaken gunt ICT-aanbestedi?ng aan SCC Services

 

Het Ministerie van Economische Zaken heeft de Europese aanbesteding voor het beheer en onderhoud van de ICT-infrastructuur gegund aan ICT-dienstverlener SCC Services uit Utrecht. De overeenkomst heeft een looptijd van twee jaar met de mogelijkheid tot verlenging van tweemaal één jaar.

Vanwege het feit dat de bestaande contracten per januari 2014 afliepen, heeft de Dienst ICT Uitvoering (DICTU) van het ministerie van Economische Zaken in oktober 2013 een Europese aanbesteding uitgeschreven voor het onderhoud op de algemene ICT-infrastructuur. De aanbesteding omvat het inrichten van een one-stop-shop en regiefunctie voor het beheer en onderhoud op de algemene infrastructuur van het ministerie van Economische Zaken. Medio december heeft DICTU de aanbesteding op basis van de principes van Economisch Meest Voordelige Inschrijving gegund aan SCC Services BV. "Belangrijke onderdelen van de gunning waren de mogelijkheden tot ontzorging en flexibiliteit van de leverancier", zegt Hans Houdijk, plaatsvervangend directeur van DICTU. "SCC heeft een heldere en eenduidige (toekomst)visie voor de gevraagde dienstverlening en levert voor DICTU duidelijke meerwaarde op het gebied van continuïteit en flexibiliteit."

Verhuizen

Wim Uiterdijk, directeur van SCC Services, zegt over de aanbesteding: "Wij zijn erg blij met deze opdracht, die bevestigt dat SCC Services als leverancier van hoogwaardige ICT-dienstverlening beantwoordt aan de criteria die een vooraanstaande organisatie als het ministerie van Economische Zaken stelt. SCC voldoet aan de eisen op het gebied van kwaliteit, merkonafhankelijkheid en het bieden van een zo breed mogelijke ondersteuning aan DICTU met betrekking tot het uitvoeren van onderhoud op servers, storage, netwerkinfrastructuur en systeemprogrammatuur evenals het verhuizen van o.a. servers."

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!