Redactie - 16 februari 2014

SAIT laat bedrijven in de keuken van Huawei kijken

 

SAIT organiseert samen met fabrikant Huawei informatiesessies om de bekendheid met de Enterprise producten van Huawei te vergroten. "Middels het bezoeken van het nieuwe Demo Centre van Huawei in Amstelveen zullen onze klanten en relaties de gelegenheid krijgen om kennis te maken met het uitgebreide product portfolio zoals de IT producten (Storage en Servers), de IP producten (switches en routers), en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Unified Communications", aldus Jeff Scipio (foto), Business Development Director bij SAIT bv in Almere.

Anti-DDoS

Een van de onderwerpen waar aandacht aan besteed zal worden tijdens de Huawei Demo Centre tour is Anti-DDoS. Organisaties komen de laatste tijd steeds meer onder vuur van hackers en andere kwaadwillenden, die zogenaamde DDoS aanvallen uitvoeren. Als partner van Huawei biedt SAIT nu een passende verdediging tegen dit soort cybercrime. SAIT is in staat om middels een proof of concept bedrijven te overtuigen dat zij snel van DDoS aanvallen verlost kunnen worden.

‘Slimme’ hardware

Jeff Scipio: “Huawei apparatuur behoort tot de meest groene en energie zuinige. Het innovatieve karakter betekent vaak dat wij met minder hardware slimmere architecturen kunnen bouwen. Hierdoor zijn bedrijven, naast een goedkopere aanschaf van de hardware ook goedkoper uit op onderhoud en beheer. En bovendien hebben bedrijven minder operationele kosten, zoals stroomverbruik, koeling en personele kosten. Huawei producten integreren naadloos in bestaande infrastructuren, omdat alles gebaseerd is op open standaarden. Deze sessies zullen eenmaal per kwartaal gehouden worden."

Dedicated sessies

Wanneer bedrijven nu al geïnformeerd willen worden over Huawei en SAIT, dan kan er een afspraak ingepland worden via Peggy Klein, 036 – 546 26 16 op maandag, dinsdag of woensdag of via peggy.klein@sait.net

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!