Redactie - 17 februari 2014

Cyberoam stelt NewChannel aan als 'National Distributor' voor Nederland


Cyberoam, leverancier van Next-Generation en UTM firewall oplossingen dat onlangs is overgenomen door Sophos, heeft NewChannel aangesteld als een van de National Distributors voor Nederland.

Vanuit de samenwerking met NewChannel zullen de Cyberoam firewall en managementoplossingen via het resellerkanaal van NewChannel voor een bredere markt beschikbaar komen, aldus Raymond Kreefft (foto), managing director van NewChannel in Zoetermeer “Onze focus en die van onze partners ligt met name in het hogere segment van de UTM en NGFW firewall toepassingen en Cyberoam biedt daar een bijzonder goed portfolio voor. Wij begeleiden onze partners met zowel technische als commerciële ondersteuning en wij verwachten dat ook zij de unieke mogelijkheden en kansen van Cyberoam snel zullen ontdekken. Cyberoam is in relatief korte tijd een security speler van wereldwijd belang geworden en wordt door onder meer Gartner in haar jaarlijkse rapportages hoog aangeslagen. In het laatste Magisch Quadrant voor UTM oplossingen uit 2013 stond Cyberoam met zeer hoge notering en lovende kritieken vermeld tussen de wellicht bekendere namen.”

NGFW

Hilbrand Wouters, Channel Manager voor Cyberoam in Nederland vervolgt: "Hoewel Cyberoam pas sinds einde 2012 verkrijgbaar is in Nederland, zien steeds meer resellers en eindgebruikers Cyberoam als het beste alternatief voor de leveranciers die we allemaal al wel kennen binnen het UTM en NGFW segment. Zoals te doen gebruikelijk is Cyberoam als nieuwe speler op de Nederlandse markt reeds omarmd door met name het MKB, de early adopters. De doelstelling van NewChannel is om met name het midden en hogere segment kennis te laten maken met Cyberoam, waar Cyberoam’s uitgebalanceerde portfolio zich dan ook prima voor leent”.

Door: Witold Kepinski
 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!