Redactie - 18 februari 2014

Funatic wint een 2014 IBM Beacon Award

 

Funatic, gespecialiseerd in het realiseren van projecten gebaseerd op IBM’s WebSphere Portal-platform, is door IBM uitgeroepen tot winnaar van een 2014 IBM Beacon Award in de categorie ‘Demonstrate Greater Business Impact with Social Business Best Practices’.

Deze prijs ontvangt het bedrijf voor zijn projecten in de Nederlandse zorgsector waar het zorgportalen oplevert voor verschillende Nederlandse ziekenhuizen, zoals HagaZiekenhuis, Meander MC, Medisch Spectrum Twente, Erasmus MC en straks ook IZIT. Deze awards worden elk jaar toegekend aan een select aantal IBM Business Partners die uitzonderlijke oplossingen hebben geleverd om waarde te creëren en de manier waarop hun klanten zaken doen met hún klanten te transformeren.Funatic realiseerde de portalprojecten en -oplossingen met IBM’s WebSphere-, Connections- en Mobile-platform. De Portal (Healthcare) Apps stellen Funatic-klanten in staat om meer functionaliteit te bieden in kortere cycli, tegen kleinere budgetten.

Ziekenhuis

“We zijn erg trots op het winnen van deze prestigieuze prijs. Het is een groot compliment voor Funatic en een bevestiging dat we op de goede weg zijn. Met veel plezier en gezond fanatisme streven we altijd naar de best mogelijke oplossingen samen met onze klanten. Dat is waar Funatic voor staat”, zegt Bert Mooij, CCO van Funatic. “Dat we ziekenhuizen kunnen helpen met onze oplossingen door meer functionaliteit te bieden in kortere cycli tegen minder geld, geeft ons veel plezier; we bouwen software die er toe doet.”

De Beacon Awards werden uitgereikt tijdens de IBM PartnerWorld Leadership Conference in Las Vegas in de Verenigde Staten. Hier werd Funatic gekozen uit honderden nominaties. IBM Beacon Awards erkennen die IBM Business Partners die hebben bewezen te excelleren in het leveren van IBM-oplossingen die resulteren in transformatie en groei van de bedrijfsactiviteiten. Dit jaar erkende IBM bijzondere Business Partner-resultaten in 27 awardcategorieën.

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!