Hitachi Data Systems breidt partnership met Symantec uit
19-02-2014

Hitachi Data Systems breidt partnership met Symantec uit


Storage leverancier Hitachi Data Systems (HDS) heeft een overeenkomst gesloten met Symantec voor het leveren van de backupsoftware Symantec NetBackup Enterprise en de archiveringsoftware Enterprise Vault.

Symantec NetBackup en Enterprise Vault zijn direct via HDS of via Hitachi TrueNorth Partners beschikbaar voor klanten in EMEA, Noord- en Zuid Amerika en Azië. HDS en TrueNorth-partners hanteren een gefaseerde strategie voor databescherming en werken samen met klanten aan geavanceerde oplossingen voor databescherming en -herstel, op basis van datamanagement.

“Met de combinatie van Enterprise Vault en het Hitachi Content Platform kunnen we de kosten voor opslag terugbrengen, nemen backups minder tijd in beslag en kunnen ze voldoen aan zowel wettelijke als bedrijfsmatige regels”, zegt Frederik Schröder (foto), Country Manager Nederland voor Hitachi Data Systems. “Dankzij deze holistische aanpak kunnen klanten uitdagingen aangaan op het gebied van de snelle groei van data en toenemende servicebehoeften, terwijl ze de risico’s op het gebied van dataverlies terugdringen, evenals de beheerkosten. Samen met Symantec bieden we nu een volledig geïntegreerde oplossing voor het beschermen en archiveren van data, die klanten bij één leverancier kan afnemen. Omdat de totaaloplossing door HDS is getest en gecertificeerd en wordt ondersteund door de wereldwijde supportorganisatie van Hitachi Data Systems, kunnen klanten rekenen op een snelle time-to-value. Het resultaat is een efficiënte en gemakkelijk te beheren oplossing die de hoogst mogelijke data-integriteit biedt.”

Deze aankondiging maakt deel uit van de strategie van HDS om zich te ontwikkelen tot een speler in datamanagementsoftware, -diensten en-infrastructuur. Deze transformatie wordt onderstreept door recente aankondigingen, waaronder de beschikbaarheid van het Hitachi Content Platform op de Verizon Cloud, en de OEM-overeenkomst met SAP, aldus Frederik Schröder (foto).
 
Door: Witold Kepinski
 
 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage