Nutanix CEO Dheeraj Pandey opent EMEA kantoor in Hoofddorp
20-02-2014

Nutanix CEO Dheeraj Pandey opent EMEA kantoor in Hoofddorp


Nutanix CEO Dheeraj Pandey (foto) heeft officieel het EMEA kantoor in Hoofddorp van de nieuwe generatie storage leverancier geopend in het bijzijn van partners, klanten en bloggers.

Nutanix is leverancier van schaalbare, geconvergeerde oplossingen voor datacenterinfrastuur: het Nutanix Virtual Computing Platform. Dit is een oplossing voor het samenvoegen van de compute- en storage-infrastructuur. Door de serverlaag en storagelaag samen te voegen haalt de IT-afdeling de bottleneck uit het netwerk en vergroot het hiermee schaalbaarheid en efficiency, aldus Pandey.

De Amerikaanse converged server & storage startup Nutanix kreeg begin 2014 een kapitaalinjectie van 101 miljoen dollar. Eerder werd er voor meer dan 71 miljoen dollar aan kapitaal opgehaald.

Exclusive Networks

Nutanix verkoopt uitsluitend indirect via een partnerprogramma. Het Nutanix Partner Network is het gevolg van de snelle uitbreiding van het resellerkanaal wereldwijd. In Nederland is de technologie van Nutanix verkrijgbaar bij distributeur Exclusive Networks (Terach).

Ook de nieuwe reseller OnDynamiX, opgericht door Vincent Boon en Erik Vos met Sales Manager Sander Klaasen, was aanwezig tijdens de opening. Ondynamix gaat Nutanix neerzetten in de Nederlandse markt.

Lees de meest recente artikelen over Nutanix hier.

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage