Redactie - 20 februari 2014

SLTN wint Europese aanbestedi?ng

 

SLTN heeft de Europese aanbesteding van Onderwijsgroep Tilburg gewonnen. Tevens zal SLTN een rol gaan spelen in het outcourcen van de ICT infrastructuur van Onderwijsgroep Tilburg naar Datacenter Brabant.

De 15.000 studenten en medewerkers van Onderwijsgroep Tilburg zullen gefaseerd volledig virtueel gaan werken vanuit het Tier 3 Datacenter Brabant, aldus Jan Schrevel, Projectmanager van Onderwijsgroep Tilburg: “Met de aftrap van het meerjaren beleidsplan voor ICT binnen Onderwijsgroep Tilburg is begonnen richting te geven aan de ICT infrastructuur van de toekomst. Doelstelling is om ICT blijvend een juiste bijdrage te laten leveren aan de onderwijsdoelstellingen. Gemeten vanuit de tevredenheid van de gebruikers. De samenwerking voelt als een partnership. Een partnership waarbij alle partijen volledig begrijpen wat het belang is en welke factoren de samenwerking tot een succes maken. Het state-of-the-art datacenter van SLTN levert in ieder geval het juiste fundament voor de toekomst.”

Eugene Tuijnman, CEO van SLTN, vervolgt: "Door te kiezen voor de SLTN cloud- en datacenter oplossingen kan door Onderwijsgroep Tilburg de focus verlegd worden op het uitvoeren van haar core activiteiten en verbetering van de ICT processen. Dit zal, in combinatie met de specialisten van SLTN, leiden tot een verbetering van de dienstverlening tegen lagere kosten, hogere beschikbaarheid en verdere verhoging van de gebruikers tevredenheid. "

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!