Redactie - 23 februari 2014

MWC 2014: HP introduceert nieuwe ElitePad 1000

 

HP kondigt aan tijdens het Mobile World Congress (MWC) 2014 de nieuwe ElitePad 1000 zakelijke tablet aan. Voor dit device, dat in april 2014 op de markt komt,  is een breed scala aan accessoires beschikbaar waarmee de tablet in een volledige zakelijke oplossing kan worden getransformeerd voor optimale mobiliteit en veiligheid, aldus HP.

De HP ElitePad 1000 is geüpgrade met een helderder en duurzamer 16:10 touchscherm, 4G netwerkmogelijkheden, 64-bit capaciteit in combinatie met een wereldklasse design en ecosysteem van accessoires.

Gorilla

De nieuwe slanke HP ElitePad 1000 zakelijke tablet beschikt over Windows 8.1 en 64-bit x86-compatibiliteit. De HP ElitePad is met 9.2mm en een gewicht van 0,68 kg HP’s dunste zakelijke tablet. Het device heeft een 10.1 inch (25,65 cm) diagonaal breedbeeld Ultra Extended Graphics Array (WUXGA ) multi-touchscherm. Het krasbestendige anti-smudge Corning Gorilla Glass 3 scherm is makkelijk te reinigen en ook buitenshuis goed afleesbaar. Met een optionele Qualcomm GobiTM 4G LTE modem heeft de gebruiker beschikking tot een snel netwerk.

Security Jacket

De ElitePad wordt ondersteund door een compleet accessoire ecosysteem dat voor maximale productiviteit, veiligheid en gebruiksgemak zorgt. HP Smart Jackets zoals de Expansion Jacket kunnen de levensduur van de batterij verlengen en tegelijkertijd de aansluitmogelijkheden uitbreiden. De Productivity Jacket biedt een aanzienlijke productiviteitswinst met een ingebouwd toetsenbord, USB-poorten, een verstelbare voet en meer. HP Smart Jackets bieden ook een flexibele tabletervaring voor specifiek zakelijk gebruik. Onder andere met een Security Jacket met multifactor gebruikersauthenticatie via smartcard ondersteuning en een vingerafdruklezer om toegang door onbevoegden te voorkomen.

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!