Redactie - 24 februari 2014

MWC 2014: Lenovo introduceert nieuwe Android tablet en apps


Lenovo lanceert tijdens het Mobile World Congress 2014 de nieuwe YOGA Tablet 10 HD+ en introduceert nieuwe apps voor tablets en smartphones.

De Lenovo YOGA Tablet 10 HD+ is een multi-modus Android tablet. Het is een vernieuwde versie van de Yoga Tablet en bevat een Full HD-scherm, Qualcomm Snapdragon processor en een hoge resolutie camera. Daarnaast heeft de tablet een batterijlevensduur van 18 uur en drie handige modi. De Lenovo YOGA Tablet 10 HD+ is naar verwachting in april 2014 beschikbaar. De adviesprijs is nog niet bekend.

Apps

Daarnaast brengt Lenovo vijf nieuwe DOit apps uit voor Android, iOS en Windows PC. Met SHAREit deelt de gebruiker snel en eenvoudig verschillende bestanden zoals foto’s, video’s en zelfs mobiele apps met andere mobiele apparaten. SECUREit beschermd je mobiele apparaat tegen virussen en malware, én zorgt ervoor dat je apparaat sneller werkt. SYNCit maakt een back-up van al contacten, SMS berichten en oproepen zodat de gebruiker belangrijke informatie nooit kwijt raakt en gemakkelijk kunt terug vinden. SNAPit Camera is een camera app met verschillende filters, effecten en fotografiestanden om foto’s te kunnen maken. SEEit Gallery is een unieke fotogalerie dat gebruik maakt van gezichtsherkenning om automatisch foto's te categoriseren in mappen. Daarnaast kun je foto’s in deze app ook bewerken met verschillende filters en effecten.

De DOit apps zijn voorgeïnstalleerd op geselecteerde Lenovo tablets en smartphones. SHAREit, SYNCit en SECUREit zijn gratis verkrijgbaar voor smartphones en tablets van andere merken. Daarnaast is SHAREit ook beschikbaar voor Windows PC’s.

Door: Witold Kepinski
 
 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!