Redactie - 25 februari 2014

RDW gunt hardware en server aanbesteding aan Centralpoint Business Solutions

 

Centralpoint (Business Solutions) heeft de beide Europese aanbestedingen “levering hardware kantoorautomatisering” en “levering en onderhoud servers” van de RDW gegund gekregen.

Vanaf 12 februari 2012 is Centralpoint de exclusieve partner die de RDW zal voorzien van de volledige kantoorautomatisering. Daarnaast is Centralpoint als exclusieve partner aangewezen voor de levering en onderhoud van alle servers voor de RDW. De gegunde mantelovereenkomsten hebben een initiële looptijd van 1 jaar met 2 maal een optionele jaarlijkse verlenging.

Ronald Ederveen (foto), directeur Centralpoint Business Solutions: “Wij zijn bijzonder trots op de gunning door de RDW van twee Europese aanbestedingen aan Centralpoint. Hierbij ondersteunen wij de RDW op het gebied van de aanschaf, logistiek, installatie en onderhoud van hun IT-infrastructuur. Deze gunning vormt de bevestiging dat bedrijven en instellingen in Nederland behoefte hebben aan een proactieve, meedenkende en klantgerichte IT-hardware partner zoals Centralpoint.”

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!