Redactie - 28 februari 2014

Oracle Mobile Security Suite voor veilig gebruik van applicatie?s en toegang tot data

 

Oracle introduceert de Oracle Mobile Security Suite. Deze stelt bedrijven in staat om veilig toegang te bieden tot gevoelige bedrijfsapplicaties en -data op mobiele apparaten naar keuze.

De nieuwe suite, samen met de bestaande Identity & Access-oplossingen van Oracle, biedt volgens de leverancier een geïntegreerd platform waarop organisaties de toegang kunnen beheren van alle applicaties vanaf alle apparaten, inclusief laptops, desktops en mobiele apparaten.

Oracle Mobile Security Suite biedt een veilige werkplek die bedrijven in staat stelt om zakelijke apps en bedrijfsgegevens te scheiden en te beschermen en policies af te dwingen en tegelijkertijd de privacy van de persoonlijke apps en data van gebruikers te waarborgen op hetzelfde apparaat.

Naast scheiding van persoonlijke en zakelijke informatie biedt de werkplek een complete oplossing voor mobiele applicaties, zoals single sign-on, netwerk-tunneling per applicatie, encryptie voor opgeslagen data, native integratie met Microsoft Active Directory voor gedeelde schijftoegang, een bedrijfsapplicatiecatalogus en een inpaktool om op maat gemaakte of COTS-applicaties in een werkplekomgeving op te nemen. Als onderdeel van het Oracle Mobile Platform is Oracle Mobile Security Suite out-of-the-box geïntegreerd met de Mobile Suite van Oracle. Dit maakt applicatieontwikkeling, -integratie en -implementatie mogelijk; daarnaast is de suite standalone beschikbaar.

Door: Witold Kepinski

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!