Redactie - 28 februari 2014

VMware en Palo Alto Networks sluiten resellerovereenkomst

Palo Alto Networks, specialist in beveiliging, en VMware, breiden hun strategisch partnership uit. De bedrijven sluiten een nieuwe, gezamenlijke reseller-overeenkomst. Daarnaast introduceren ze de eerder aangekondigde oplossing voor geïntegreerde netwerkbeveiliging en netwerkvirtualisatie.

Met de geïntegreerde oplossing van Palo Alto Networks en VMware kunnen klanten gebruikmaken van de mogelijkheden voor gedistribueerde netwerken en diensten van VMware NSX in combinatie met de nieuwe-generatie beveiligingstechnologieën van Palo Alto Networks. Zo implementeren, schalen, beveiligen en beschermen ze applicaties voor software-defined datacenters.

De oplossing bestaat uit de Palo Alto Networks VM-1000-HV (een nieuw model in de VM-serie, ontworpen voor VMware NSX-interoperabiliteit), abonnementen op preventie tegen bedreigingen, het Panorama-gecentraliseerde beheerplatform en premium klantondersteuning in combinatie met het VMware NSX-netwerkvirtualisatieplatform. De beveiligingscomponenten zijn vanaf nu beschikbaar via Palo Alto Networks-resellers en het VMware NSX netwerkvirtualisatieplatform is beschikbaar bij VMware. Vanaf het tweede kwartaal 2014 kunnen klanten een compleet oplossingspakket afnemen direct bij VMware en VMware Elite NSX-partners.

Om de implementatie eenvoudiger te maken, schreven Palo Alto Networks en VMware een gevalideerde, technische referentiegids met implementatiecases van gebruikers.

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!