RSA introduceert met Pivotal een nieuwe referentie-architectuur
03-03-2014

RSA introduceert met Pivotal een nieuwe referentie-architectuur

 

RSA introduceert een nieuwe referentie-architectuur die samen met Pivotal is ontworpen en waarmee bedrijven flexibiliteit en waarde kunnen toevoegen aan security analytics.

Organisaties kunnen volgens RSA hierdoor beter inzicht krijgen in analytics en bruikbare kennis en informatie om huidige dreigingen vast te stellen en te onderzoeken. Bovendien legt de architectuur de basis voor een bredere IT-analysestrategie, die helpt de kosten te beheersen en organisaties in staat stelt maximale waarde te halen uit de IT-systemen.

De nieuwe referentie-architectuur laat zien hoe de technologieën van RSA en Pivotal samenwerken om bedrijven te helpen met het onderzoeken van en het reageren op beveiligingsincidenten in een vroegtijdig stadium; voordat het mogelijk invloed heeft op de organisatie. Door daarnaast gebruik te maken van een op open Hadoop-gebaseerd datawarehouse, kunnen gebruikers van RSA Security Analytics profiteren van noviteiten uit het Hadoop ecosysteem. Dankzij de samenwerking met Pivotal, kan RSA klanten het meest complete aanbod met analystics tools bieden, zo meldt RSA.

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security