Redactie - 01 maart 2014

Good Technology introduceert Good Pro mobiele beveiligingsoplossing

 

Good Technology, expert in mobiele beveiligingsoplossingen, presenteert de nieuwe mobiele Good Pro oplossing gebaseerd op de cloud.

Organisaties kunnen de adoptie van mobiele beveiligingsoplossingen zo versnellen en ervoor zorgen dat gebruikers vanaf vrijwel iedere locatie veilig en efficiënt kunnen werken, aldus Christy Wyatt (foto), ceo van Good Technology. “Iedereen draagt gegevens bij zich op zijn mobiele apparaat die bescherming behoeven. Wij bieden nu alle organisaties, ongeacht de omvang, toegang tot dezelfde toonaangevende mogelijkheden die voorheen alleen voor grote ondernemingen haalbaar waren.”

Good Pro biedt beveiligde cloud-gebaseerde e-mail, contactlijsten en agendasynchronisatie voor zakelijke gebruikers van Microsoft Exchange en Office 365. De nieuwe cloud-dienst is daarnaast geïntegreerd met oplossingen die het delen van bestanden mogelijk maken, zoals Dropbox en Microsoft OneDrive. Als een mobiel apparaat kwijt raakt of gestolen wordt, kunnen alle gegevens gemakkelijk verwijderd worden vanaf een simpele cloud portal. Good Pro biedt gebruikers de nodige zakelijke functionaliteit in één app met een mate van beveiliging en privacybescherming die verder gaat dan de oorspronkelijke besturingsplatformen kunnen bieden, aldus Wyatt.

De betaversie van Good Pro voor Android is nu al te downloaden, de iOS-versie is vanaf maart beschikbaar. Dan worden ook de prijzen en talen aangekondigd.
 
Door: Witold Kepinski
 
 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!