Redactie - 04 maart 2014

Atlantis Computing sluit distributi?e overeenkom?st met Prianto


Prianto sluit distributie overeenkomst met Atlantis Computing om met partners aan de groeiende vraag naar geoptimaliseerde datacenter opslag voor gevirtualiseerde desktops en server workloads in de Benelux te voldoen.

Bij datacenters is opslag uitgegroeid tot een kritisch component dat complex in beheer en schaalbaarheid is. Met name bij VDI en omgevingen met virtuele desktops is dit snel merkbaar aan de kant van zowel de gebruiker als de beheerder. Een slimme oplossing als aanvulling op en optimalisatie van gevirtualiseerde desktops van o.a. Citrix, Microsoft, Quest en Vmware die de meest voorkomende uitdagingen als prestaties, kosten, schaalbaarheid en flexibiliteit van storage-intensieve applicaties adresseert is een noodzaak voor het succesvol afronden van deze projecten.

Atlantis Computing is marktleider in software-defined storage met 500.000 VM licenties wereldwijd bij 440 verschillende klanten. Haar productlijn ILIO optimaliseert de prestaties van VDI storage door het realiseren van een beperking in IO verkeer tot wel 90%. Haar nieuw uitgebrachte USX product is daarnaast speciaal ontwikkeld voor het optimaliseren van workloads voor gevirtualiseerde servers en bedrijfskritische applicaties. In het laatste jaar heeft Atlantis een toenemende vraag gezien vanuit de Benelux markt en gaat nu samen met Prianto ervoor zorgen dat meer klanten de voordelen van hun technologie kunnen ervaren door gezamelijk het partnerkanaal uit te bouwen.

Rashied Akrum (foto), Managing Director-CEO bij Prianto vult aan: “Atlantis ILIO is nagenoeg onmisbaar voor een efficiënt en succesvol VDI project. Onze partners kunnen door de inzet van deze oplossing zowel hun product- als diensten omzet verhogen en tegelijkertijd meer en grotere VDI projecten realiseren met betere prestaties, lagere kosten en hogere schaalbaarheid.”

“Zowel het aantal partners als klanten in de Benelux is het laatste jaar sterk gegroeid en ik ben verheugd dat wij Prianto als “Knowledge” Distributeur hebben aangesteld. De kennis en kunde omtrent virtualisatie alsmede hun relatie met het partnerkanaal helpt ons onze doelen te bereiken en optimale service te verlenen aan zowel onze partners als eindgebruikers.” aldus Michel Schipperijn, Country Manager Benelux Atlantis Computing.
 
Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!