Redactie - 05 maart 2014

Red Hat introduceert JBoss BPM Suite

 

Red Hat, leverancier van opensourceoplossingen, kondigt JBoss BPM Suite 6 aan, die ook de nieuwe versie van Red Hat’s business rules platform, JBoss BRMS 6 omvat.

Met JBoss BPM Suite 6 brengt Red Hat een combinatie technologieën die bestaat uit business process management (BPM), business rules management (BRM) en complexe event processing (CEP), samen in een product.

JBoss BPM Suite is een platform voor business process management met alle mogelijkheden van JBoss BRMS, en biedt ondersteuning voor het modelleren, automatiseren, simuleren en het monitoren van bedrijfsprocessen. JBoss BRMS is een platform voor business rules management en complexe event processing dat wordt ingezet om business rules van een organisatie te hosten en op basis van die regels zakelijke beslissingen te nemen, als alternatief voor het coderen ervan in applicaties. De complementaire technologieën helpen volgens Red Hat organisaties sneller en makkelijker te reageren op veranderende marktomstandigheden via geavanceerde mogelijkheden voor procesautomatisering. Zakelijke gebruikers kunnen zodoende de vereiste veranderingen aanbrengen zonder dat een IT-medewerker de applicatiecode handmatig moet herschrijven.

Organisaties staan continu onder druk om competitief en compliant te blijven in een zakelijke omgeving die steeds verandert. Het handmatig veranderen van bedrijfskritische IT-applicaties kan kostbaar en tijdrovend zijn. Daarnaast brengt het risico's op fouten en inconsistenties met zich mee. BPM- en BRM-systemen spelen een belangrijke rol in het automatiseren van werkprocessen zodat consistente en accurate beslissingen genomen kunnen worden. Door een omgeving te creëren waarin zakelijke en IT-gebruikers snel en effectief kunnen samenwerken, is het voor een bedrijf mogelijk om snel veranderingen in de applicatie-infrastructuur door te voeren, aldus Red Hat.

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!