Redactie - 05 maart 2014

Avnet wordt distributeur van VMware

 

VMware software is voortaan verkrijgbaar via IT-distributeur Avnet Technology Solutions. Resellers kunnen er terecht voor VMware's virtualisatie- en cloud-infrastructuuroplossingen.

VMware heeft nu twee distributeurs in Nederland: Tech Data en Avnet. Een speciaal VMware-team gaat helpen bij het opzetten en uitbreiden van de virtualisatie-, storage- en netwerktak van Avnet .

Storage en networking

"Avnet is gekozen vanwege zijn brede ecosysteem en sterke relatie met End-User Computing- en storage-leveranciers en is van grote toegevoegde waarde voor het VMware-resellerkanaal. Avnet en VMware richten zich op de technologieën voor de software-defined enterprise - een groeimarkt voor resellers. Als onderdeel van onze groeistrategie in Nederland is het belangrijk te werken met distributeurs zoals Avnet die sterke technologische kennis en expertise hebben van de storage- en networking-markt", zegt Marc Groetelaars, Regional Director Benelux, VMware. "Deze overeenkomst stelt partners in staat samen met ons hun business te laten groeien, op een manier die consistent, voorspelbaar en winstgevend is."

Cloud

Marc van Ierland (foto), country manager Benelux bij Avnet Technology Solutions is blij met de overeenkomst: "We kijken ernaar uit samen te werken met VMware en zo tegemoet te komen aan de toenemende vraag in Nederland naar cloud computing- en virtualisatie-oplossingen voor de software-defined enterprise. Dankzij ons wereldwijde bereik en onze lokale expertise kunnen wij resellers en eindklanten helpen succesvol te zijn in deze groeimarkt."

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!