Redactie - 05 maart 2014

UNIT4 sluit partnerschap met CENNED

 

UNIT4 heeft een strategisch partnerschap gesloten met CENNED, leverancier van telecom- en IT-producten en –technieken. CENNED wordt hiermee leverancier in Friesland voor UNIT4 Multivers, de administratiesoftware voor MKB-bedrijven. Waar klanten van CENNED voorheen gebruikmaakten van losse applicaties voor bijvoorbeeld boekhouden, voorraadbeheer en CRM, kunnen zij nu gebruik maken van diverse functionaliteiten, zoals die worden geboden in de software van UNIT4.

De samenwerking tussen beide partijen is een logisch gevolg van de ontwikkeling dat steeds meer organisaties communicatie- en automatiseringsoplossingen integreren. Auke de Haan (foto), Partner Manager bij UNIT4: “De meeste klanten beschikken bijvoorbeeld over een telefooncentrale, maar hebben deze lang niet allemaal gekoppeld met hun CRM-systeem. Een koppeling met de CRM-functionaliteit van onze boekhoudoplossing UNIT4 Multivers kan ervoor zorgen dat klantgegevens direct in het beeldscherm te zien zijn, evenals een beknopte klanthistorie. De organisatie heeft direct inzichtelijk wie er belt en kan de dienstverlening hierop aanpassen.”

De meeste partners van UNIT4 zijn IT-leveranciers. Dat CENNED de combinatie biedt met telecomoplossingen is voor UNIT4 een belangrijk pluspunt. “Dit partnerschap geeft zowel de klanten van CENNED als de klanten van UNIT4 de kans om te profiteren van de kennis en expertise van beide organisaties”, besluit De Haan.

Door: Witold Kepinski

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!