Redactie - 06 maart 2014

Buyitdirect haalt Microsoft Gold Status voor Volume Licencing


Buyitdirect, online ICT-shop voor de zakelijke markt, heeft de Microsoft Gold Status voor Volume Licencing behaald. Deze status geeft Microsoft aan partners die een strenge, controleerbare goedkeuringsprocedure succesvol hebben doorlopen. Enkele vereisten zijn de training van vier werknemers die aantoonbare en uitstekende kennis hebben van Volume Licensing, en het aanleveren van vijf referentie cases die betrekking hebben op deze competentie. Buyitdirect is met vlag en wimpel voor alle vereiste criteria geslaagd.

De Gold Status Volume Licensing biedt Buyitdirect verschillende voordelen. Naast de gratis technische ondersteuning op Microsoft software en implementaties, hebben werknemers ook recht op Microsofts laatste technologie voor eigen gebruik op kantoor. Daarnaast wordt Buyitdirect betrokken bij marketinguitingen die Microsoft op het gebied van Volume Licensing naar buiten brengt, en bij Microsoft partner en klanten events die georganiseerd worden.

Rudy Doornewaard, Channel Sales Lead SMB: “Buyitdirect is al minstens 15 jaar een enthousiaste en betrokken partner van ons. Omdat de Gold Status is voorbehouden aan partners die elk jaar de lat hoger leggen als het gaat om service en specialistische kennis, past deze certificering helemaal bij deze partij. We zijn er trots op dat ze dit level gehaald hebben, want van de 8000 partners hebben slechts een kleine groep een Gold Status. Aankomend jaar gaan we ons toeleggen om meer Gold partners met verschillende kennisdisciplines samen te laten werken, zodat de markt nog beter en sneller bediend kan worden. Buyitdirect zal hier zeker een belangrijke rol in spelen.”

Dik Graaff (foto), algemeen directeur bij Buyitdirect: “Volume Licensing is een belangrijk onderdeel van ons portfolio, we werken veel samen met grote organisaties en die hebben hier veel financieel en praktisch profijt van. Het was voor ons dan ook een logische stap om te streven naar de Gold Status. Wij zijn uitermate trots dat we deze status nu behaald hebben, en kijken uit naar een nog nauwere samenwerking met Microsoft.”
 
Door: Witold Kepinski
 
 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!