Redactie - 08 maart 2014

Mobile Service verkoopt Budgetsim Europa mobiel pakket via resellers

Mobile Service, een grote zakelijke operator die gebruikmaakt van het mobiele netwerk van KPN, introduceert Budgetsim Europa waarmee roamingkosten in de EU tot het verleden behoren.

Voor een vast bedrag per maand kan men onbeperkt bellen en sms’en in heel Europa.Roamingkosten zijn voor bedrijven een grote kostenpost. Maar ook een vervelende kostenpost, omdat niet in te schatten valt welke kosten er aan het eind van de maand zijn gemaakt. Mobile Service brengt daar nu verandering in. Op de reeds bestaande Budgetsim-proposities biedt de operator uit Hengelo vanaf heden de module ‘Europa Onbeperkt’. “De reeds bestaande 'Budgetsim Onbeperkt' biedt onbeperkt bellen en sms’en in Nederland voor € 24,95 per maand”, vertelt René Hesselink (foto), directeur van Mobile Service. “Daar bovenop bieden wij nu onbeperkt bellen en sms’en in Europa met Budgetsim EU. Voor € 19,95 per maand extra zijn alle kosten voor bellen en sms’en in Europa inbegrepen. In deze bundel krijgt men er bovendien 500MB data bij voor gebruik in het buitenland.”

Voor € 44,90 per maand biedt Mobile Service een onbeperkt-bundel voor heel Europa. Voor bedrijven die echter geen onbeperkt-bundel willen, heeft Mobile Service ook een passende oplossing mét Europa-dekking. René Hesselink: “We bieden daarnaast Budgetsim Basis, een abonnement van € 4,95 per maand waarbij een sms versturen 5 cent kost. Bellen kost 5 cent per minuut met een starttarief van 5 cent. En ook hier kan voor een Europa-bundel gekozen worden. Voor € 19,95 per maand extra krijgt men dan 200 belminuten, 200 sms’jes en 200 MB data die in Europa, dus buiten Nederland, gebruikt kunnen worden.”

Mobile Service biedt zijn diensten aan uitsluitend via het partnerkanaal. Er vindt dus geen rechtstreekse verkoop plaats die concurreert met de eigen dealers aldus Hesselink.

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!