Redactie - 11 maart 2014

LeaseWeb neemt Huawei servers in gebruik (video)

 

Hostingbedrijf LeaseWeb is een partnership aangegaan met Huawei, zo melden de twee partners tijdens de CeBIT 2014 beurs in Hannover. LeaseWeb voegt de 1U en 2U servers van Huawei als configuratieoptie toe aan zijn dedicated server productlijn – naast andere merken zoals Dell, HP en IBM.

Door toevoeging van het merk Huawei aan LeaseWeb’s dedicated server productlijn, wordt het keuzeaanbod voor gebruikers uitgebreid. Klanten van LeaseWeb zijn namelijk vrij om te kiezen welk merk servers zij willen gebruiken wanneer zij een dedicated hosting oplossing inrichten, aldus Paul Broekhuizen (foto), Sales Director Huawei. “We zijn blij dat juist LeaseWeb, als een van de grootste hostingproviders in de wereld, ons merk aan hun dedicated server portfolio wil toevoegen.”

LeaseWeb is een van de zes strategische businesspartners van Huawei die met de fabrikant een beursstand deelt tijdens CeBIT 2014, die van 10 to 14 maart plaatsvindt in Hannover. Huawei heeft voor CeBIT ongeveer 1.000 vierkante meter standruimte gereserveerd.

De samenwerking werd bekrachtigd op de Huawei stand van de Cebit 2014 beurs in Hannover. Bekijk de video.

Door: Witold Kepinski

 

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!