Redactie - 12 maart 2014

In memoriam Erik van Heest

In memoriam Erik van Heest image


15 oktober 1966 – 10 maart 2014.

Veel te vroeg en nog vol plannen en idealen en ondanks de wil om te blijven leven, is na een hevige strijd overleden onze oprichter Erik van Heest.

Zonder Erik geen Executive People. De naam was snel bedacht, tijdens een kop koffie in een wegrestaurant. Geen IT in de titel, maar een naam die de visie weerspiegelt dat IT de hele business raakt. Vanuit de overtuiging dat het tijd was voor een nieuw uitgeefmodel.

Vanaf het prille begin van Executive People heeft Erik zich als uitgever volledig ingezet voor het neerzetten van dit platform. En dat ging snel. De ruimte was er, maar dat het nieuwe uitgeven zoveel succes zou hebben en voor zo´n snelle groei zou zorgen was voor alle betrokkenen een aangename verrassing.

Erik was de man die met zijn organisatietalent deze razendsnelle groei in goede banen wist te leiden. In een hectische economische tijd is met een enthousiaste groep mensen een fantastisch platform neergezet met tevreden lezers en mooie en duurzame relaties met wie wij heel prettig samenwerken. Erik  heeft een sleutelrol gespeeld in de ontwikkeling van ons platform, niet in de laatste plaats omdat hij in staat bleek de diversiteit van werk en mensen om te zetten in een goed geoliede machine waarin hij alle details in gaten hield. De spin in het web en de haarlemmerolie van onze organisatie!

In 2012 is ook Dutch IT Channel aan het portfolio toegevoegd. Erik zag dat de gebruikers en de lezers behoefte hadden aan een IT-business vakblad voor resellers, systeem integratoren, IT-dienstverleners, service providers en distributeurs. Een platform waar mensen, technologie, netwerken en de business centraal staan. In no-time werd Dutch IT-channel in de zomer van 2012 geïntroduceerd als het platform voor de Nederlandse zakelijke IT-channel. Erik zorgde onder andere voor de look and feel, en speelde een onmisbare rol bij de content, apps, een jaarlijkse golfevenement en een prachtige printeditie die elk kwartaal bij duizenden channel partners in de bus valt. Tot op de laatste dag bleef Erik enthousiast betrokken bij Dutch IT Channel. Zijn adviezen en tomeloze inzet zullen worden gemist.

Executive People en Dutch IT Channel gaan verder zonder Erik, maar ons hele team zal nooit vergeten welke bijdrage hij heeft geleverd aan onze platformen, en we koesteren warme herinneringen aan de plezierige samenwerking en de goede en warme vriendschap.

Erik bedankt!


Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!