Centralpoint.nl artikelbestand nu ook gekoppeld met 2BA
14-03-2014
Deel dit artikel:

Centralpoint.nl artikelbestand nu ook gekoppeld met 2BA

 

Centralpoint.nl heeft nu een database koppeling tot stand gebracht met 2BA, wat staat voor Bestands Beheer Artikelen. "Zoals de naam al zegt, houdt 2BA zich bezig met het onderhouden, beheren en exploiteren van de uniforme artikelbestanden voor de installatiebranche", zo meldt Marcel Joosten, Directeur Online van Centralpoint.nl.

2BA is er voor alle sectoren (Elektro, ICT, Klimaat en Sanitair) van de installatiebranche. De organisatie streeft naar een artikelbestand voor alle installatieartikelen in de totale branche. Het uitgangspunt bij de activiteiten zijn de uniforme classificatie- en communicatiestructuren die ETIM Nederland ontwikkelt en onderhoudt.

Het zelfstandige bedrijf 2BA heeft als doel om de artikelbestanden in de installatiebranche te verspreiden. Via een abonnement kunnen bedrijven de gevulde artikelbestanden in hun bedrijfsvoering gebruiken. "De bestanden zijn online via internet te raadplegen. Het artikelbestand beschikt bovendien over een zeer uitgebreid zoeksysteem. Zo kunt u zoeken op een (deel van een) artikelnaam, een (deel van een) typenummer, leverancier, bestelnummer, GTIN of producent. Onder meer het elektronisch bestellen van producten verloopt hiermee veel efficiënter en sneller", aldus Joosten.

Witold Kepinski

 

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Internet