Redactie - 17 maart 2014

ICT Automatisering optimaliseert opslagproces van Iron Mountain Nederland

 

ICT Automatisering (ICT) en storage dienstverlener Iron Mountain hebben bekendgemaakt dat ze gaan samenwerken om het opslagproces van Iron Mountain Nederland te optimaliseren. Dit melden Ralph Hendrix (foto), Director Operations Benelux bij Iron Mountain en Roel van Geffen, Business Development Manager Logistics bij ICT Automatisering.

Iron Mountain Nederland streeft naar voortdurende verbetering van haar documentbeheerprocessen om in de toenemende wensen van klanten te kunnen voorzien. Om de groeidoelstellingen te bereiken, zijn betere IT-processen nodig. Iron Mountain wil zijn gekwalificeerde IT-organisatie en -structuur behouden, deze verrijken met de specifieke logistieke oplossingen van ICT en zo de volgende stap zetten om de bedrijfsactiviteiten op het gewenste peil te houden.

ICT is begonnen met de implementatie van een systeem dat software, hardware en Managed Services omvat: een oplossing waarmee een aantal in- en externe operationele processen worden geoptimaliseerd en waarmee ook de service ter plaatse bij de klant verder verbeterd kan worden. Deze oplossing wordt op een bepaald aantal locaties van Iron Mountain in Nederland toegepast.

Door: Witold Kepinski

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!