Cordian en Care IQ werken samen op het gebied van zorginnovatie en -diensten
18-03-2014
Deel dit artikel:

Cordian en Care IQ werken samen op het gebied van zorginnovatie en -diensten

 

Cordian en Care IQ gaan een strategische samenwerking aan op het gebied van zorginnovatie en zorgdiensten.

Samen bieden Cordian en Care IQ consultancy, implementatieservices, zorginnovatie en zorgproducten aan voor ziekenhuizen, revalidatiecentra, verpleeghuizen en aanbieders van thuiszorg, zorg voor ouderen en voor gehandicapten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Dit melden Jan Nesvadba (foto), technisch directeur van Cordian, en André van Est – een van de oprichters van Care IQ.

Door het combineren van hun krachten streven de strategische partners Cordian en Care IQ ernaar de focus op patiënt en cliënt te verbeteren, met oplossingen voor patiënten en zorgaanbieders. De gezamenlijke ervaring binnen de gezondheidszorg wordt aangewend om nieuwe inzichten met betrekking tot patiënt- en medewerker-ervaring in zorginnovatie trajecten toe te passen. De dagelijkse problematiek waarmee patiënten, hun familie en zorgverleners worden geconfronteerd dient als uitgangspunt voor verhoging van de zorgefficiëntie. Optimalisatie van de zorg is op haar beurt weer het resultaat van een geïntegreerde aanpak van procesverbetering, technische innovatie en capaciteitsplanning.

Cordian en Care IQ werken gezamenlijk aan een breed scala van zorgvraagstukken die spelen bij de samenwerking van zorgorganisaties. De eerste resultaten van deze samenwerking zullen worden gepresenteerd op het Symposium 'Intramural innovations for Extramural Care' op de High Tech Campus Eindhoven, 21 mei 2014 (www.care-innovation.eu).

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Zorg