Redactie - 20 maart 2014

Yes Telecom wil MVNO positie verstevigen met factuuranalysetool E-view

 

Lothar Steegstra (foto), algemeen directeur van Yes Telecom, is van plan om de grootste zakelijke MVNO van Nederland te blijven. Hij zie dit tijdens het jaarlijkse Yes Event dat onlangs werd gehouden in Amersfoort.

Steegstra: “We zijn de afgelopen periode druk bezig geweest met het versterken van ons aanbod en uitbreiden van ons portfolio. We hebben vele nieuwe diensten geïntroduceerd zoals Yes Device Management en met 4G ons data aanbod sterk verbeterd. Maar er staat nog veel op de planning. Eind Q2 zullen we onze strategie in vast-mobiel integratie presenteren in de markt met de bijbehorende producten en diensten die passen bij de zakelijke klant. Hier kan onze Business Partner zich wederom écht mee onderscheiden."

Ook met de verschillende vernieuwde Yes tools, zoals de factuuranalysetool E-view dat in april wordt gelanceerd, zullen Yes klanten kunnen genieten van voorlopende en unieke features in de markt zo voorspelt Steegstra: "Yes Telecom maakt ondernemen voor zakelijke klanten makkelijker en efficiënter. Er is zelfs een Yes App ontwikkeld met duidelijke filmpjes van de nieuwste Yes producten passend bij de zakelijke klant. Naast ons aanbod is voor onze Business Partner het team achter Yes nog steeds een zeer belangrijke sleutel om zaken te doen. Het nakomen van afspraken, de flexibiliteit en het persoonlijke contact is hier doorslaggevend. Daarbij groeit het aantal Business Partners dat met Yes zaken wil doen nog steeds. De waardering voor onze dealers komt tot uiting tijdens ons Yes event.”

Door: Witold Kepinski

 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!