Veeam Nederland groeit met bijna 50 procent dankzij partners
20-03-2014

Veeam Nederland groeit met bijna 50 procent dankzij partners

 

Veeam Software, aanbieder van oplossingen voor de bescherming van het moderne datacenter, laat weten dat het bedrijf het afgelopen jaar in Nederland een omzetgroei van 49 procent heeft gerealiseerd. Deze groei heeft de softwareleverancier te danken aan haar Nederlandse partners, die hiervoor tijdens het Veeam Partner Summit werden beloond.

Het Veeam Partner Summit vond plaats op vrijdag 14 maart in Rotterdam. Het evenement werd georganiseerd om partners bij te praten over de laatste productinnovaties en partnerinitiatieven en om de verwachtingen van het bedrijf voor het komende jaar te delen.

Succes

Tijdens het evenement vertelde Veeam over de sterke regionale resultaten die het bedrijf in 2013 boekte en hoe deze bijdragen aan de doelstelling om binnen vijf jaar een omzet van 1 miljard dollar te realiseren. De softwareleverancier benadrukte tijdens het evenement tevens het belang van het succes van haar partners in het behalen van deze doelstelling en beloonde de toppartners voor hun toewijding.

“Het afgelopen jaar was een succesvol jaar voor Veeam en onze partners hebben een belangrijke rol gespeeld in de groei van ons bedrijf,” vertelt Ronald Ooms (foto), Regional Director Benelux bij Veeam Software. “We willen onze partners graag bedanken voor hun vertrouwen en hun aanwezigheid bij het evenement. De awards die we hebben uitgereikt onderstrepen nogmaals hun toewijding. Het doet ons goed te horen dat onze partners positieve feedback krijgen van hun klanten die laten weten dat Veeam gewoon werkt. Dit toont aan dat we de juiste weg zijn ingeslagen.”

De ProPartner of the Year-awards werden uitgereikt in vier categorieën waarin de volgende winnaars werden uitgeroepen:

The Fastest Growth of the Year, 2013: @Valley

The Most Significant Project of the Year, 2013: Valid Solutions en Visolity

The Best SMB Partner of the Year, 2013: Insight

The Customer’s Choice: Tweeweg IT

“De producten van Veeam vormen een krachtige aanvulling op de strategische oplossingen van partijen als VMware. Hierdoor zijn we in staat onze klanten beter te bedienen,” vertelt Rogier Duivestein, Partner Accountmanager Software bij Insight, winnaar van de The Best SMB Partner of the Year-award. “Partijen als Veeam spelen een belangrijke rol in de groei van ons bedrijf. Wij streven ernaar een trusted advisor te zijn voor onze klanten en Veeam stelt ons in staat deze rol te vervullen. Bovendien liggen Insight en Veeam op één lijn als het gaat om de toekomst. We hebben beiden de ambitie groei te realiseren in het midden- en grootbedrijf en kunnen elkaar hierbij als partners goed aanvullen.”

“We blijven investeren in ons kanaal, dat we zien als een verlengstuk van ons salesteam. Aangezien we onze producten uitsluitend via indirecte distributiekanalen verkopen, richten we ons sterk op de groei van ons partnernetwerk. Met behulp van dit netwerk willen we laten zien dat onze producten zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van klanten die op zoek zijn naar betrouwbare oplossingen voor de bescherming van het moderne datacenter,” besluit Ooms.

Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security