Redactie - 21 maart 2014

Dimension Data biedt Cisco Hosted Collaboration Solution (HCS)

 

ICT-dienstverlener Dimension Data breidt zijn portfolio van cloud-gebaseerde Unified Communications-diensten (UC) uit met de Cisco Hosted Collaboration Solution (HCS).

HCS van Cisco stelt Dimension Data in staat UC te leveren via een op gebruik gebaseerd cloud-leveringsmodel. De Unified Communications-diensten voor de cloud van Dimension Data stellen klanten in staat de productiviteit te vergroten en de samenwerking te verbeteren. Tegelijkertijd verlagen klanten met deze diensten de kosten, managementinspanningen en complexiteit van UC-implementaties en onderhoud. De cloud-diensten van Dimension Data zijn gebaseerd op de uitgebreide ervaring die het bedrijf heeft op het gebied van systeemintegratie. Ook profiteren de cloud-diensten van de hoogwaardige, publieke en cloud-gebaseerde Infrastructure-as-a-Service-diensten (IaaS) en het private managed cloud-platform.

Dimension Data levert zijn op Cisco HCS gebaseerde diensten wereldwijd als onderdeel van zijn publieke, private en hybride clouddienstenportfolio. Het bedrijf biedt verscheidende gebruiksmodellen, ter ondersteuning van zowel dedicated als multi-tenant, usage-based omgevingen. De UC-clouddiensten van Dimension Data zijn een aanvulling op de bestaande UC-diensten op het gebied van spraak, video, contactcenters, instant messaging en presence.

Door: Witold Kepinski

 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!