Redactie - 23 maart 2014

Simplivity benoemt Carel Bak tot Regional Director Northern Europe

 

Carel Bak is door storage leverancier Simplivity benoemd tot Regional Director Northern Europe. Bak werkte eerder een lange tijd bij Riverbed, Mercury Interactive en Peregrine.

Simplivity is opgericht met als doel om het IT-beheer van Data Centers te vereenvoudigen door gebruik te maken van een geheel nieuwe architectuur die het mogelijk maakt om server-, storage- en netwerktechnologie samen te voegen in schaalbare en makkelijk te beheren bouwblokken.

VMware

Simplivity is een aanbieder van de alles-in-1 datacenter bouwblokken met de productnaam OmniCube en winnaar van de prijs “Best of VMworld 2013 in San Francisco voor de categorie 'Storage en Backup voor gevirtualiseerde omgevingen'. OmniCube is een bouwblok waarin alle relevante datacenter functionaliteiten worden gecombineerd en op eenvoudige wijze vanuit het VMware management console kunnen worden beheerd. Een enkel systeem van 2U integreert dan servers, storage en networking maar biedt tevens functionaliteit voor bijvoorbeeld Backup, WAN optimalisatie, replicatie voor DR, hoge performance middels caching en Cloud integratie.

Allsystems

Simplivity oplossingen zijn beschikbaar via een wereldwijd netwerk van channel partners. In Nederland is Allsystems in 2013 aangesteld als eerste channel partner in Nederland.

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!