Redactie - 26 maart 2014

SAS Nederland uitgeroepen tot Beste Werkgever van Nederland 2014


Great Place to Work Nederland roept SAS Nederland, leverancier van business analytics, uit tot Beste Werkgever van Nederland 2014. Het is voor de tweede jaar op rij dat SAS Nederland deze titel krijgt. SAS bereikte de hoogste positie op basis van een mix van inspirerend werk, open communicatie, goede arbeidsvoorwaarden en een prettige balans tussen werk en privé.

Het Great Place to Work Institute stelt elk jaar in 47 landen lijsten samen van organisaties die in aanmerking komen voor het predicaat Beste Werkgever. Objectiviteit staat hierbij centraal. Jaarlijks doen wereldwijd 6.000 organisaties mee aan dit onderzoek en wordt het vertrouwen van circa 12 miljoen medewerkers gemeten.

Met veel plezier
“Ik ben trots dat we wederom zijn uitgeroepen tot beste werkgever van Nederland. Het onderzoek bevestigt dat we erin slagen onze werknemers een geweldige werkomgeving te bieden. Daar hebben niet alleen zij baat bij, maar dat merken ook onze klanten en partners. Onze informele cultuur en hoge mate van professionaliteit zorgen ervoor dat we samen met veel plezier voor de beste resultaten gaan”, zegt Karel Kinders, Managing Director van SAS Nederland.

“De gedachte achter het concept Great Place to Work heeft alles te maken met ons HR-beleid”, vertelt Remco Korzaan, HR Director van SAS Nederland. “We zien ons menselijk kapitaal als de basis van ons succes. Onze oplossingen vereisen veel specifieke kennis. Daarvoor investeren we in medewerkers, maar verwachten we ook dat zij voortdurend in zichzelf investeren. Een ‘great place to work’ creëer je immers samen.”

WH
 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!