Redactie - 26 maart 2014

Prianto wordt distributeur in Benelux voor Flexera Software


Prianto maakt bekend een distributie-overeenkomst te hebben afgesloten met Flexera Software. Flexera Software vergroot hiermee het partnerkanaal voor de Applicatie Beschikbaarheid- en Installatie Optimalisatie-oplossingen in de Benelux.

Door de toenoemende variatie en aantal applicaties bij bedrijven wordt het beheer van het gehele portfolio aan applicaties en applicatie-gerelateerde taken volgens de bedrijven een groeiende zorg. Flexera Software helpt bedrijven daarom bij het creëren, beschikbaar stellen en uitrollen van hun applicaties, met daarbij uitgebreide mogelijkheden om de inzet van applicaties strategisch aan te pakken.

Meer bedrijven bereiken
Het bedrijf levert oplossingen als AdminStudio, Workflow Manager, App Portal, InstallShield en InstallAnywhere. Deze oplossingen worden voortaan in de Benelux via een geautoriseerd partnerkanaal geleverd door Prianto Benelux. Flexera Software hoopt hierdoor met zijn oplossingen meer bedrijven te bereiken.

“Flexera Software is de absolute markteider in Applicatie Beschikbaarheid en Installatie Optimalisatie en we zien een enorme groei van bewustwording en inzet van applicaties als strategisch hulpmiddel. Het is daarom cruciaal om nauw samen te werken met de juiste partners om deze veelal complexe applicatie uitdagingen aan te pakken”, zegt Rashied Akrum, Managing Director-CEO bij Prianto

Relatie met partners
“Prianto heeft een uitstekende relatie met partners in de Benelux en zal met hun kennis en kunde omtrent het Applicatie Beschikbaarheid Concept ons partnerkanaal kunnen opbouwen en meer bedrijven helpen om hun investeringen in software en applicaties te optimaliseren” aldus Patrick Gunn, Vice President Strategic Alliances & Channel, Flexera Software.

WH

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!