TriMM genomineerd voor een Dutch Interactive Award
27-03-2014
Deel dit artikel:

TriMM genomineerd voor een Dutch Interactive Award


TriMM is genomineerd voor een Dutch Interactive Award (DIA) in de categorie B2B. Het Enschedese full service internetbureau heeft de case Victron Remote Management (VRM) applicatie ingediend. TriMM was in dit project verantwoordelijk voor zowel het ontwerp als de technische realisatie.

Deze VRM-applicatie maakt het mogelijk snel en gebruiksvriendelijk de actuele status van een installatie uit te lezen of een configuratie te wijzigen. Beheerders kunnen door het gebruik van dit online platform elektrische installaties sneller en efficiënter beheren. Het platform levert dus tijdwinst op.

Mobiele stroomoplossingen
Victron Energy is producent van mobiele stroomoplossingen als acculaders, omvormers en zonnepanelen. De producten worden in diverse markten ingezet, variërend van de Amerikaanse Marine tot de trucks van DAF. Een deel van de producten van Victron Energy wordt op afgelegen of bewegende locaties gebruikt. Daardoor kan het moeilijk zijn om deze systemen te monitoren en te beheren.

Dit is voor Victron Energy dan ook reden geweest zijn producten intelligent te maken. Dit biedt namelijk te mogelijk de producten met elkaar te laten communiceren via een netwerk. Het netwerk verzamelt vervolgens informatie van de stroominstallatie en stuurt deze via een gsm-module door naar een centrale database.

Nieuwe functionaliteiten toevoegen
De webapplicaties wordt op dit moment door de twee bedrijven verder ontwikkeld. De basis van app is zo opgebouwd dat in korte tijd nieuwe widgets met nieuwe functionaliteiten aan de app kunnen worden toegevoegd. Voor klanten met specifieke wensen kan dus op verzoek razendsnel nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd.

Victron Energy heeft binnen het platform een open source koppeling beschikbaar gesteld, die het mogelijk maakt voor externe partijen om eigen data weer te geven op de website. Daarbij moet gedacht worden aan aanbieders van andere elektronische installaties. De eindgebruiker krijgt hierdoor een geïntegreerd dashboard van al zijn installaties.

Dutch Interactive Awards
Meer informatie over de Dutch Interactive Awards is hier te vinden.

WH

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Internet