Redactie - 01 april 2014

Copaco wordt Intel Branded distributeur

 

IT-distributeur Copaco heeft zich aangesloten bij het Intel Branded Distribution Program. De contracten tussen Copaco en Intel zijn getekend waarmee de samenwerking per direct in gaat, zowel voor de Nederlandse als de Belgische markt aldus Huub Aerts (foto), Business Unit Director bij Copaco Nederland. “Het is de perfecte aanvulling op ons uitgebreide assortiment van notebooks, tablets en all-in-one’s. Deze samenwerking met Intel maakt het voor onze klanten nog interessanter om hun devices met Intel Processor bij Copaco in te kopen.”

Deze samenwerking levert voordeel op voor de resellers die deelnemen aan het Intel Technology Provider (ITP) programma van Intel. Vanaf heden ontvangen zij namelijk op alle devices met een Intel Processor die zij via Copaco inkopen Intel Technology Provider Benefits.

Huub Aerts vult nog aan: “Uiteraard willen we de voordelen die deze samenwerking biedt, aanbieden bij onze klanten. Daarom kunnen resellers die nog geen ITP partner zijn contact opnemen met het Intel team van Copaco Nederland (024 3 722 650) om de mogelijkheden voor deelname te bespreken.”

Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!